perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Talvista tammikuuta


Laitetaanhan julkiseen jakeluun kuulumisia välillä.

Tilhit tulivat ja menivät eilen. Innostuin kuvaamaan kaukoputken läpi aamupäivällä toista tuntia. Ja kun pakkastakin oli niin sormet vähän kylmettyi ja nyt on kuonnollisesti pientä flunssaoiretta. Pihjalanmarjat katosi tilhien mukaan, mutta innostuin lintulautasen laittamaan paikalleen josko joku tiainen kaipaa purtavaa.

Olin alku viikosta silmäleikkauksessa ja nyt vietän sairaslomaa. Vaikka ajattelin että silmä ei paljon työkykyyn vaikuttaisi, niin yllättävästi se vaan on kipeä. Vaikkakin sillä näkee ja se tuntuu toimivan ihan ok, niin jotenkin ei työnteko onnistuisi nyt täydellä teholla. Kokemus tämäkin ja ensi viikolla uudella innolla työntekoon. Nyt voin jos jaksan tehdä pari opiskelutehtävää pois alta. Tai no alta ja alta.. Palautus on tämän kuun loppuun, joten minkäs pantteri pilkuilleen voi..

Mobiiliblogauksen olen nyt siirtä nyt vox blogiin, koska se on puhelimella niiiin paljon helpompi käyttöinen ja kätevämpi. Lisään linkin tuohon sivupalkkiin ja pidän ajoin myös tämänkin blogin yllä.

:petri

torstaina, tammikuuta 04, 2007

Helsingissä työmatkalla




Aika harvoin osuu minulle näitä työmatkoja, mutta tuntuu että nekin vähät on liikaa. Joskus tulin luvanneeksi että lähden Helsinkiin töihin kunhan työantaja vain maksaa työmatkat kotoa Ylämyllyltä. Mutta eipä ole kukaan tarjonnut vielä töitä. Nytkin olen kaikille tutuille ja vastaantulijoilla juputtanut, että on seihmeellistä kun ei puolustusvoimilla ole varaa antaa lentää. Kun nyt viiden tunnin koulutuksesta tuli pitkälti toista vuorakautta. Mirva ratkaisi kuitenkin tämän ihmettelyni. Tietenkin pv haluaa tukea valtionyhtiö vr:ää. Ja vaikka finnairissakin valtiolla on iso omistus ja samaan pussiin raha joka tapauksessa päätyisi, mutta finnairillahan menee hyvin muutoinkin. Joten pv käyttää vr:ää ihan kannatuksen vuoksi. Sellaista se on.. Mutta tosiasiassa puolustusvoimat on paras työnantaja jota minulla on koskaan ollut.

Siis peruutan nyt kirjaimellisesti junalla Joensuuhun. Peruutan siksi kun minun tuoli sattui olemaan selkä menosuuntaan..

:petri