tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Mobiili kausi jatkuu N95 testillä



Mopohommat alkaa olla tältä kaudelta ohitse. Harmi sinänsä.. Aikaa on harrastaa jotain muutakin. Tai siis olisi aikaa harrastaa esim. opiskelua, mutta motivaatio tahtoo lipsahtaa enemmän jonnekin eli kaikkialle muualle. Vein pari viikkoa sitten E90:n huoltoon ja jonkin aikaa vanhaa N70 käytellen odottelin kommua takaisin. Mutta viime viikonloppuna tuli erehdyttyä katselemaan N95 puhelinta netistä ja eräs vanha kauppakumppani oli myymässä tuollaista. Joten testiin sitten vaan.. Vaikuttaa vaan niin hyvältä, että nyt ihan harmittaa, kun pitää päättää kumpaa käytän, N95 vai E90. Kun tänään hain n95:n postista, niin samoihin aikoihin tuli huollosta tekstari että E90 on noudettavissa ja sieltä tuli 100% uusi kommukka iskemättömänä kaikkine tykötarpeineen ja kahdella akulla. Ehkäpä alan sim-kortin vaihtajaksi niin kuin vanhoina hyvinä aikoin, jolloin puheaika tarjousten perässä korttia vaihdeltiin. Nyt vain vaihto tapahtuu, että voin käyttää joka toinen päivä toista hyvää puhelinta.

Vaikka mopo teemaa tänne ajattelin, niin moto harrastus on niin hiljaista omalta osaltani, että tekee mieli postailla jotain muutakin mobiiliin liittyvää omaa kokemusta. Mobiili tekniikastahan on blogeja netti pullollaan. Mutta älkää antako häiritä elämäänne. :)

N70:llä pistin pixomat ohjelmalla kuvapäivässä-sivun pystyyn. Ideaa tuossakin, jos vain jaksaa postata joka päivä eli sivulla kävijällä riittäisi jotain uutta katsottavaa. N95/E90 puhelimeen ei saa tuollaista kuvasivunteko ohjelmaa, joten jatketaan ideaa vähän aikaa näillä laitteilla N95 kuvapäivässä sivulla.
:petri