maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Viileää mopoilua

Viime viikon ajoin liki kaikki ajot pyörällä. Töihin aamulla mennessä ei aurinko ollut ehtinyt vielä lämmitttää, joten kelit ovat olleet toistaiseksi pakkasen puolella. Kuva on viime perjantai aamuna työpaikan pihalla. Tiet ovat kyläkin kuivat, joten eteneminen on vakaata. Nyt alkuviikon olen reissussa, joten mopo seisoo. Toivotaan että kivat kevätkelit jatkuu loppuviikosta.
___________
Terv.
Petri

perjantaina, huhtikuuta 04, 2008

Kuraa kausi 2008 avattu


Moottoripyörä on kaivettu tallista ja ensimmäinen kiekko ajeltu. Tuon top boxin perältä jätin pois ja yllättävän iso vaikutus ajettavuuteen ja käsiteltävyyteen tuon puuttumisella on, ja positiiviseen suuntaan. Kevään ensimmäisellä lenkillä helppo käsiteltävyys ei ollut pahaksi, kun kuitenkin ajo on hieman hakusassa. Kuralla ja jäällä, eli liukkaalla, pääsi nyt koettamaan onneaan. Tällä kertaa ilman pahempia lankeamisia. Joskaan boorin ajamista en osaa sitten ollenkaan, ei taida tämän mallinen mopo olla se paras mahdollinen hajoituskaveri kokonsa (ja hintansa) puolesta.

Matka kulki Ylämyllyltä Käsämä-Sotkuma-Joensuu-Selkie-Mönni-Jakokoski-Uuro reittiä takaisin kotia. Kuskin diagnoosiksi muodostui lievästi vaikeutunut suupielien saanti vaakatasoon. Eli ihan kivaa. Tästä se kausi starttaa ja auton voisi kohta laittaa talliin seisomaan.

:petri

tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

BMW K 100 LT myynnissä


Mopokausi jälleen koputtelee ovelle todenteolla. Tämän viikon säät ovat olleet jo sellaisia, että loppu viikosta täytyy käydä pieni koeajo suorittamassa varovarovasti. Parin viikon ajan on ollut myös minun vanhempi bmw myynnissä. Pari kyselyä on tullut muttei vielä kauppaa. Sen verran olen ostajilta kuullut, että pyörät vaihtaa nyt omistajaa aika nopeaan. Ja sopiva menopeli, kun sattuu kohdille, niin ei kannata jäädä pitkiksi ajoiksi miettimään. Eipä nyt ole puhelimessa yhtään mopoaiheista kuvaa, mutta tulkoon tuo hiihtokuva aasin sillalla, että hiihdot alkaa olla menneen talven lumia tällä erää. Loppujen lopuksi hieno talvi on takana ja hiihdelty on. Viime viikolla tuli vielä lunta niin ettei mersu meinannut tiellä pysyä. Puhelimen muistista kuvia etsin siksi, kun kirjoittelen tätä junassa matkalla Lahteen. Töiden puolelta kevät on melko "hajallinen", paitsi tejijän niin myös ohjemlan kannalta. Nyt olen pari päivää Lahdessa, sitten Joensuussa opiskellen, sitten Hesassa, siteen Sotinpurolla, sitten ties missä.. Mutta vaihtelua piisaa. Vaikken hirveästi reissaamisesta pidäkään, niin aikansa kutakin. Jollekin toiselle moinen liikkuminen on täyttä arkea, muttei sairaanhoitaja vaan ole tähäoikein tottunut.

Tämä tällä erää ja kaikki lukijani, eikun vaan mopo kaupoille. Ja tuota linkkiä saa vapaasti levittää. :)

:petri