sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Kirjoittelu jäänyt vähiin, mutta kevään ongelma onkin, että mikään muu ei tahdo kiinnostaa kuin mopoilu. Viime viikonlopun aloin ajamalla polkuja pitkin kotia, jossa mopo tahtoi vikuroida omia teitä. Lunta löytyi ja hangessahan oltiin. Tulipa kokeiltua käytännössä paljonko gs painaa. Alku viikosta vaihtui etukumi uuteen karooseen. Eli nappulakumilla mennään edelleen. En millään tohtinut laittaa sileämpää rengasta, kun hiekalla ajaminen on juuri alkanut maistumaan. Katsellaa kesällä taasen uusiksi rengastus.
Kuva on viime torstailta kun ajeltiin Petterin kanssa lenkki pikkuteitä. 60km ja noin pari tuntia. Hienoja maisemia löytyy läheltä kotiakin. Eilen pistäydyin Jämsässä pitkästä aikaa ja matkan ajaminen alkaakin nopeammin maistumaan puulta. No mutta silloin onkin päämäärä tärkeämpi kuin matkanteko, joten ajatus koko hommaan on eri..:-)
:petri

torstaina, toukokuuta 01, 2008

Keski-Karjala kierrosta asfaltilla huhtikuussa


Mopon mittariin on jo tällekin vuodelle reilu tonni vierähtänyt ja eturengaskin alkaa olla vaihtokunnossa. Arin kanssa käytiin tiistaina Keski-/Itäistä Karjalan teitä surauttelemassa. Jolta reitiltä kuvakin on, Koverosta Kiihtelysvaaraan päin museo sillalta. Navikaattorissa oli vältettävinä hiekkatiet, kun Bandit ei sovellu oikein kuulemma kelirikkoteille. Reitti kulki suurinpiirtein: Joensuu- Tohmajärvi- Öllölä- Tuupovaara- Kovero- Kiihtelysvaara- Joensuu. Risteyksissä on vielä hiekkaa melko runsaasti, mutta mielestäni hiekkä on yhtä liukasta vuoden aikaan katsomatta. Joten tietty varovaisuus on muistettava. Kelitkin alkaa olla aika kesäiset, joten lisää vain surautteluja suunnittelemaan.

Tämän blogin palvelin on vaihtunut isog:lle joten muistutan, mm. rss-syötteen päivittämisestä selaimeesi. :-)

:petri