keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006


Keli oli heikko tänä aamuna, ainakin tiellä
Aikaslailla talvinen on sää täällä Itä-Suomessa. Autoilua silmällä pitäen on kaikkein huonoin aika vuodesta. Lunta ja jäätä ja pakkasta on sen verran että on liukasta, mutta lumihankea ei ole johon voisi turvata jos mopo karkaa käsistä. Siis varo-varo-vasti täytyy edetä.

Talvi sai minutkin nyt jo viimein liikkeelle ja tein tilauksen ilmalämpöpumpusta. Autotalli on ollut jo kauan aikaa vailla lämmitystä, mutta kohta ei enää ole. Tai sitten on.. Minulla on jotenkin skeptinen asenne että ilmalämpöpumpun asentaminen olisi läpihuutojuttu. Nooh, mutta sairaanhoitajan täytyy osata tehdä kaikkea, joten kyyyyyllä se kohta alkaa toimia. Siis kunhan lämmitin nyt ensin saapuu kotiin. Mutta odottelen tällä viikolla saapuvaksi joten katsotaan sitten tilannetta. Aina joskus näissä asennuksissa on tupannut käymään että ensin viikon verran omaa yrittämistä ja silkkaa hullua luottamista että laite alkaa toimimaan kuin ihmeen kaupalla. Sitten toisella viikolla hermot on jo niin rikki eetä täytyy ammattilainen kutsua töihin. Ja häneltäkin menee tuplaten työaikaa asennukseen, kun olen onnistunut hävittämään/hajottamaan kolmasosan osista. Toivotaan aja luotetaan ettei tällä kertaa käy näin.. :-)

Tämän päivän tapahtumiin kuuluu että puhelimeni siirtyi saunalahdelle. Jatkossa minut tavoittaa vain ja ainoastaa 050jne numerostani. Siirto sitten ei mennyt taasen helposti. Viesti tuli vanhaan liittymään että nyt siirtyy ja kortin vaihto ja uudelleen käynistys ei auttanut. Sitten täytyi vain turvautua naapuriin eli soittamaan sauniksen aspaan ja tiukan asialliseen säövyy sinne ilmoitus ette puhelin ei toimi. Ystävällinen asiakaspalvelija ilmoitti että vika on tiedossa ja nyt puhelin toimii. Näin tosiaan kävi. Mutta edelleen ihmettelen miksi vikaa ei heti korjata jos se on kerran tiedossa, vaan jäädään odottamaan asiakkaan yhteydenotto. Joka tällaisessa tapauksessa on väistämätön kun eihän kukaan tee mitään toimimattomalla puhelinliittymällä. :-?

:petri

Ei kommentteja: