lauantaina, marraskuuta 25, 2006

Rankka työ rupeama takana


Kolmatta viikkoa tuli tehtyä töitä ja vapaapäivät jäivät varsin harvoiksi. Keskiviikkona olin töissä ja to ja pe oli opiskelua jälleen amk:ssa. Työrupeaman päätös laukaisi stressin ja kaksi opiskelupäivää meni erittäin väsyneenä, muttei tunnilla oikein onnistunut nukkumaan, kun monenlaista mielenkiintoistakin pohdintaa ja ryhmätyötä tehtiin.

Eilen perjantai iltana olin ensimmäistä kertaa ammattiyhdistyksen vuosikokouksessa, siis tehyn osasto 620. Vuosikokoukset ovat vaarallisia paikkoja noviiseille. Kun olet paikalla = olet kiinnostunut toiminnasta = haluat aktiiviseksi toimijaksi. Siis tuo on oletus. Minä sitten vedin tämän vuosikokouksen puheenjohtajan roolissa, kun ei minun luonteelta riittävän napakkaa eitä saa suusta. Kai se meni ihan hyvin tai ainakin meni jotenkin. Ja tulipa harjoiteltua yhtä johtamisen muotoa. Hallituspaikkaa ei tullut kuin varajäsenenä, mutta tämän hetkisen työn ja opiskelun yhdistämisen lisäksi en suuremmin kaipaakaan aktiviteettia. Tosin en olisi kaivannut nyt tällä kertaa varapaikkaakaan.

Eilen ja viime yönä satoi vettä varsin reilusti ja lumi alkaa olla aika vähissä. Ja kun tänä aamuna oli ihan hieno syyskeli, niin ajattelin pestä kuljetuskalustoa vapaapäivän rentoutustoiminnaksi. Ajattelin, kun kerran kalusto menee nyt pesuun, niin voin hyvin käydä ensin vähän ajamassa. Joten ajoin Liperi-Polvijärvi-Joensuu-Ylämylly lenkin. Pikkuteillä oli hiekkaa häiritsevästi ja liukasta oli, mutta muutoin ihan hieno ajokeli. Pihat on osin jäässä, joten varsin hissun kissun joutui ottamaan, mutta vajaan sadan km:n lenkki kuitenkin ajettu. Tämä jäänee viimeiseksi pyörälenkiksi tälle vuodelle, kun ensi viikolla taitaa astua talvirengaspakko voimaan. Jos olisi enduro niin voisi vaihtaa talvirenkaat vain ja... :-)

Ei kommentteja: