keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Testipostaus googlen docs ohjelmalla epäonnistui



Googlen docs systeemillä postaus blogiin onnistui hyvin kun postasin ilman kuvaa. Kuva mukana julkaisu ei enää onnustunutkaan. Varsin näppärä innovaatio jokatapauksessa on docs&spreadsheets ominaisuus googlessa. Aluksi tosin mielikuvitus ei meinaa antaa mitään käyttöä tälläiselle web-sovellukselle. Mutta ajatellaanpa nyt. Kiikutamme mukanamme usb-muistitikkua, jotta voimme pitää kaikki tarvittavat työt mukanamme, myös kotona. Ja sitten yömyöhään työskenneltyämme tallennamme luonnollisesti työt vahingossa kotikoneen kovalevylle. Aamulla, tietty kiireessä ja unisena, usb-muisti lähtee mukaan. Mutta siellähän ei ole koko eilis illan tuotos mukana, joka vahingon laukauksena tallentui kovalevylle. Ja tämä riipaiseva totuus paljastuu vasta työpaikalla, tunnin päästä kotoa lähdöstä. Kuinka kätevää nyt onkaan tehdä ja tallentaa kaikki työt tänne googlen palvelimelle. Ja kaikki tarvittava on aina mukana. Kätevää, eikö totta. Eikä siinnä vielä kaikki.. Jopa Bangkokin lomalla voi tehdä töitä. Katsoo vain sopivan nettikahvilan, istahtaa tietokoneen ääreen sieltä ja alkaa työskennellä. Tämä on todellakin elämää mullistavaa. Tiedä sitten miten innokkaasti hakkerit nämä työt täältä löytää. Mutta kuitenkin.. :-)

Laitoin tuon mopon kuvan tännekin. Kun ihmisellä pitää olla haaveita. En muistanutkaan tätä pientä haavetta olleen ennen kuin viime viikolla laitoin "vahingossa" puhelimen taustakuvaksi tuon samaisen kuvan. Nyt joka kerta, kun vilkaisen puhelimeen, niin tämä haave nostattaa suorastaan kuumetta. Hmm.. Epäilyttävää, varkinkin kun talvi on vasta alussa ja mopokeleihin on vielä aikaa. Vaikkakin tuollaisella endurolla voisin ajaa myös talvella tai ainakin pidempään syksyyn. Täytynee harkita taustakuvan vaihtoa..

:petri

1 kommentti:

http://samikuivalainen.fi kirjoitti...

OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA OSTA vaan se mopo...

;o)

SamiKoo